NOVEXLIGHT

Najam rasvjete

Mi smo vaš tim u teškim vremenima

Rasvjeta za sve prilike

Party, Event rasvjeta

ZNAMO DA SU UPRAVO NAŠI KLIJENTI KLJUČ TRIJUMFA.

Koncertne agencije, organizatori zabava i skupova, televizije, pozorišta, muzički klubovi, hoteli i drugi klijenti uvjek se vraćaju uslugama NOVEXLIGHT kada žele da organizuju uspješne javne događaje.

Naša kompanija nudi pun dijapazon usluga ovog tipa, od samog iznajmljivanja, pa do kompletne montaže i puštanja opreme u rad. Svim klijentima obezbjeđujemo tehničku podršku, a za naše stalne saradnike, poput agencija za iznajmljivanje opreme i organizaciju koncerata, obezbjedili smo i posebne pogodnosti. Svaki kupac sa kojim imamo kontinuiranu saradnju takođe stiče prava da opremu dobije povoljnije i uz fleksibilnije uslove.

Najam je moguć na kraći ili duži rok, a mogu se iznajmiti: rasvjeta, dim mašine, stalci  te ostala prateća oprema.

Kako funkcioniše

rasvjeta novexlight

Izaberete rasvjetu

Kada nas kontaktirate i ponudite da radimo vaš prostor mi vama šaljemo ponudu sa vrstom rasvjete što vam nudimo.

rasvjeta novexlight

Procjenimo prostor

Procjenjujemo prostor i nudimo našu finalnu ponudu.

rasvjeta novexlight

Postavljanje rasvjete

Dolazimo i montiramo rasvjetu, jedan od tehničara će uvijek biti prisutan.

FAQ

Naravno, Možete iznajmiti rasvjetu za muzičke spotove. U tom slučaju mi vam dajemo ponudu idealne rasvjete za snimanje vašeg spota. Ako iznajmite rasvjetu, sa njom dolazi podrška 24 h tj. naš tehničar će vam biti dostupan za bilo kakve izmjene ili otklanjanje kvarova.

Iznajmljena oprema dolazi u specijalno dizajniranim kejsovima (koferima) . Tako da sigurnost opreme tokom prevoza i slaganja je zaštićena. Iznajmljenu opremu mi dovozimo na vašu adresu i istu odvozimo poslije završetka snimanja.

Naravno, Oprema za vjenčanje je nešto drugačija od opreme za spotove. Svaka hotelska sala ili restoran su različiti pa i vrsta opreme je isto tako različita. Uz rasvjetu nudimo i Niski/Teški dim, Prskalice, Balončiće i još mnogo toga. 

Lampice na nebu(plafonu) zovemo Zvjezdano nebo. To je rustik dekorativna rasvjeta koja je sve popularnija na našim prostorima. Da bi vam postavili Zvjezdano nebo moramo znati vašu lokaciju da bi procjenili mogučnost izvedbe. Mnogo Hotelski sala i Rrestorana nema opciju odnosno mogučnost da se Zvjezdano nebo postavi u tom slučaju vam nudimo Statičnu rasvjetu uz Zvjezdanu zavjesu iza mladenačkog stola ili vašeg mjesta za slikanje.

Naravno, sa našim partnerima  Studio Novex DekoracijeNovex  nudimo kompletnu organizaciju vjenčanja. Naše ponude i slike naših radova možete pogledati na njihovim web stranicama ili jednostavno nama zatražiti ponudu.   

Galerija