Novexlight Priča

Novexlight vaš tim u stresnim trenutcima

Mi smo uspješna Agencija lokacijom u Sarajevu

Novex ima sjedište u Sarajevu i bez obzira gdje se događaj mogao dogoditi, možemo putovati kroz BiH kako bismo došli do vas. Novex je preduzeće koje se bavi iznajmljivanjem dekoracija, rasvjete za vjenčanja i ostalih događaja. Osim profesionalne opreme Novex raspolaže stručnim kadrom koji može ispuniti sve vaše želje i očekivanja. Kontinuirano ulaganje u opremu, nove tehnologije i znanje omogućava nam brzi rast iz godine u godinu, te se polako pozicionira kao vodeći u sektoru događanja.

Novexlight Vjencanja
Novexlight Vjencanja

Imate nedoumice zašto izabrati nas?

Mi znamo da su mladenci i ostali klijenti ključ našeg uspjeha i inspiracije. Uvijek s jednakim veseljem i uzbuđenjem sudjelujemo s vama u organizaciji vjenčanja, pomažemo toplim savjetom, osmišljavamo scenografiju i dekoraciju vjenčanja i s puno inicijative vam savjetujemo da vaša vizija vjenčanja postane stvarna priča.
Za nas ništa nije nemoguće i svako novo vjenčanje predstavlja nam izazov jer za nas granice mašte, kreativnosti, originalnosti i inspiracije ne postoje. Osluškujemo želje mladenaca, ne namećemo svoje mišljenje već oblikujemo vjenčanje u skladu sa stilom i osjećajem za lijepo svakog para.

+0

Članova Tima

+0

Zadovoljni klijenata

+0kg

Potrošeno suhog leda

+0

Podrška partnerima

Šta vam možemo ponuditi!

Kada je riječ o samoj rasvjeti na vjenčanjima, ona je itekako važna. Rasvjeta za vjenčanje ima veliku i važnu funkciju. Ako je rasvjeta za vjenčanje kvalitetna i dobra to svi gosti primijete. Isto tako primijete i ako je svečana dvorana osvijetljena običnom bijelom neonskom rasvjetom ili je neodgovarajuće osvijetljena.
Na koliko ste svadbi bili gdje su konobari nakon ponoći gasili svjetla u sali da bi barem malo pokušali podići atmosferu da se ekipa zabavi i raspleše.
U našoj se ponudi nalazi inteligentna rasvjeta (profesionalna rasvjeta za plesni podij), arhitekturalna rasvjeta (uređaji za osvjetljavanje interijera i eksterijera) i specijalni efekti (dim, magla, suhi led, balončići, snijeg). Kako konstantno ulažemo u nove i moderne tehnologije, u svakom vam trenutku možemo ponuditi uređaje koji zadovoljavaju trenutne tehničke standarde i svjetske trendove na tržištu specijalne rasvjete i efekata.

Novexlight Vjencanje

Provjerite u nastavku
našu prijateljsku ekipu

Nermin
Nermin
Asistent Planer
Nele
Nele
Vodeći Planer, CEO
Hare
Hare
Operativni Menadžer
Sema
Sema
Upravitelj Vjenčanja
Sead
Sead
Upravitelj Vjenčanja
Suki
Suki
Upravitelj Vjenčanja

Istražite naše Specijalne efekte

Novex nudi profesionalnu, ekskluzivnu i pristupačnu unutrašnju i spoljnu rasvjetu i opremu za specijalne efekte u bilo kojoj prilici, velikoj ili maloj. Bez obzira tražite li dvoranu ili idete na zabavu kod kuće, u svom vrtu, dvorani, dvorani ili tržnici i igralištu, Novex može zadovoljiti sve.

Iskustvo, smislili smo i upravljali stotine događaja. Do danas isporučujemo nesmetano vođene, lijepo stilizirana događanja ( vjenčanja, sajmovi, video spotovi, godisnjice, rodjendani) . Klijenti nas vole a mi nemamo namjeru da ih razocaramo. Jer će Novex svom klijentu izaći maximalno u susret ma što god da je u pitanju.

Mi smo jedinstveno, porodično preduzeće, koje gleda iz ptičje perspektive na dan venčanja okupljajući mnoge usluge koje rade u skladu sa istim ciljem. Jedna od prvih stavki na listi za iznajmljivanje je dim za prvi ples.

Naša misija je pomoći parovima da imaju najbolje prve trenutke braka i pokrenuti ih u trajni brak! To radimo tako što dobro komuniciramo, budemo stručnjaci, imamo najbolju opremu i služimo našim parovima kao da smo porodica.