Nekoliko riječi o nama

Mi smo vaš tim u teškim vremenima

Rasvjeta za sve prilike

Zašto izabrati nas?

ZNAMO DA SU UPRAVO NAŠI KLIJENTI KLJUČ TRIJUMFA.

Uvijek s jednakim veseljem i uzbuđenjem sudjelujemo s vama u organizaciji vjenčanja, pomažemo toplim savjetom, osmišljavamo scenografiju i dekoraciju vjenčanja i s puno inicijative vam pomažemo da vaša vizija vjenčanja postane stvarna priča.

Za nas ništa nije nemoguće i svako novo vjenčanje predstavlja nam izazov jer za nas granice mašte, kreativnosti, originalnosti i inspiracije ne postoje. Osluškujemo želje mladenaca, ne namećemo svoje mišljenje već oblikujemo vjenčanje u skladu sa stilom i osjećajem za lijepo svakog para.

Uvijek nas ispunjava radošću da nam je pruženo nevjerojatno povjerenje u takvim intimnim i važnim trenucima kojih ćete se sjećati cijeli život.

0 +
Članova tima
0 +
Zadovoljni klijenata
0 +
Potrošeno Suhog leda
0 +
Rješeno Pitanje podrške
Mi vam pomažemo u rješavanju nedoumica

Što možemo ponuditi!

Kada je riječ o samoj rasvjeti na vjenčanjima, ona je itekako važna.

Rasvjeta za vjenčanje ima veliku i važnu funkciju. Ako je rasvjeta za vjenčanje kvalitetna i dobra to svi gosti primijete. Isto tako primijete i ako je svečana dvorana osvijetljena običnom bijelom neonskom rasvjetom ili je neodgovarajuće osvijetljena.

Na koliko ste svadbi bili gdje su konobari nakon ponoći gasili svjetla u sali da bi barem malo pokušali podići atmosferu da se ekipa zabavi i raspleše.

Složit ćete se da rasvjeta potiče ljude na ples, podiže cjelokupnu atmosferu, stvara ugođaj i daje posebnu čar svim ostalim detaljima poput cvijeća, dekoracije, pa i mladenačkog stola kojeg pomoću rasvjete možete obojiti u svoje omiljene boje.

U našoj se ponudi nalazi inteligentna rasvjeta (profesionalna rasvjeta za plesni podij), arhitekturalna rasvjeta (uređaji za osvjetljavanje interijera i eksterijera) i specijalni efekti (dim, magla, suhi led, balončići, snijeg). Kako konstantno ulažemo u nove i moderne tehnologije, u svakom vam trenutku možemo ponuditi uređaje koji zadovoljavaju trenutne tehničke standarde i svjetske trendove na tržištu specijalne rasvjete i efekata.

Koja vrsta rasvjete se najviše koristi?

Statična Rasvjeta
70%
Pokretna Rasvjeta
51%
Lampice
67%
Rasvjeta za prvi ples
40%

Budite Povezani

Slobodno posjetite naše stranice na društvenim mrežama i ne zaboravite da  lajkujete i podijelite 🙂

Šta kažu naši klijenti?

"Ne mogu to reći dovoljno, ali jučer ste učinili savršenim za nas oboje! Bila sam opuštena i uživala u svakom trenutku našeg dana vjenčanja."
ANKA & DEJAN
"Ne mogu zahvaliti Novex timu dovoljno za svu brigu i pažnju koji su nam upućeni na naš dan vjenčanja.
JASMINA & SEMIR
"Puno vam hvala na pomoći u organizovanju. Sve od prve sekunde kad smo stupili u kontakt.
MERSIHA & ARNEL

U saradnji sa

Share this:

Like Loading...
%d bloggers like this: